Onze partners

 • Coachbox

  Haal als coach het beste uit je atleten! Coachbox helpt je als coach om tijd te winnen bij het plannen, analyseren en communiceren met jouw atleten en team.

  http://www.mycoachbox.com
 • Forme

  Forme is een multidisciplinaire groepspraktijk, opgericht in 2007 door Dieter Vercaigne. Met een progressieve visie willen we mensen naar een hoger niveau brengen in hun revalidatie, gezondheid, sport of werk. Een ervaren team met verschillende specialisaties en partners vanuit verschillende disciplines staan voor jou klaar.

  http://www.teamforme.be
 • SQUADT

  SQUADT wil op de meest kwaliteitsvolle manier mensen revalideren na een fysiek letsel, coachen om op een hoger niveau te geraken en begeleiden in een gezonde levensstijl. Ze ziet het als haar taak om zoveel mogelijk mensen te sensibiliseren en adviseren in hun fysieke gezondheid.

  http://www.squadt.be
 • DELIE

  DELIE is gespecialiseerd in sport- en orthopedische revalidatie met behandelingen volgend na operaties, sportletsels, ongevallen & acute pijnsituaties.
  Ons centrum biedt alle middelen die je daarbij kunnen helpen. Onze kinesitherapeuten dragen je op handen tot aan de eindmeet en daar ver voorbij. Of het nu gaat om revalideren of trainen met een betere gezondheid of prestaties als doel, wij doen er alles aan om het beste resultaat te bereiken!

  www.delie.eu
 • Body & Bike

  Bij Body & Bike Delameilleure kan je terecht voor manuele therapie en een professionele Bikefit op maat van de atleet/renner.

  http://www.bodyenbikedlm.be
 • SwimTribe

  Alles start met een goede crawltechniek. SwimTribe kan je helpen jouw optimale crawlstijl te ontwikkelen via verschillende opties. Je kan kiezen voor een individueel traject met een zwemanalyse via beeldopnames en privéles of voor één van onze technieksessies in groep. Ontdek welke sessie het meeste aansluit bij jouw huidige niveau!

  www.swimtribe.be